Fri frakt över 499 kr / Snabb leverans / Betala med Klarna

ALMGÅRDENS NYPONTVÅL

|14/04, 2020

ALMGÅRDENS NYPONTVÅL

Vill du stärka hudens elasticitet och fuktbalans? Då är det här tvålen för dig!

Almgårdens nypontvål är rik på A och C-vitamin som gör under för huden, särskilt för mogen eller skadad hud. Fördelarna med tvålen är många och du kommer förvånas över hur mycket den kan stärka din hy!


Verkar uppstramande på mogen hud
Kallpressad nyponfröolja är en näringsrik olja med högt innehåll av vitaminer och essentiella fetter. Den är en av de bästa vegetabiliska oljorna att använda för hud med rynkor. Den stora mängden A och C-vitamin stimulerar produktionen av kollagen i huden, som behövs för att hålla huden spänstig. Nyponfröoljan absorberas snabbt av huden, bidrar med fukt och håller rynkor borta, tvålen gör verkligen succé på mogen hud.


Reparerar skadad hud
Förutom tvålens uppstramande effekt på huden, verkar den positivt på irriterad och skadad hud. Nyponfröoljan har antiinflammatoriska egenskaper som kan lindra hudproblem som eksem, psoriasis och acne. Även acneärr, bränn- och solskadad hud, pigmentfläckar och bristningar sägs kunna lindras med hjälp av nyponfröolja. Även torr hårbotten och skadat hår får glädje av nyponfröoljan.Ljuvlig doft med stärkande egenskaper
Almgårdens strävar efter naturlig doftsättning och varje ingrediens är noga utvald med egenskaper som lyfter produkten. I Nypontvålen har vi valt Geranium och Palmarosa. Låt oss presentera dessa!GERANIUM
Eterisk olja Geranium, som är Ekologisk och passar alla hudtyper. Särskilt bra för fet hy, eftersom den balanserar hudens sebumproduktion. Med regenererande och sammandragande egenskaper är Geranium även en bra till anti-age produkter. Doften påminner om ros och pelargon.


PALMAROSA
Eterisk olja palmarosa, som är Ekologisk har en blommig doft, men är en svalare, friskare och mindre söt än typiska blomdofter. Passar alla hudtyper, men är speciellt bra för blandhy och problemhy eftersom palmarosa kan balansera och reglera hudens talgproduktion.Pssst... Klicka här för att komma till tvålen!
Almgårdens Nypontvål är en krämig tvål som passar bra för babylen hud i ansiktet! Tvålen innehåller nyponfröolja som ger en fin lyster och glow till din hud.

Dessutom doftar den ljuvligt av geranium och palmarosa!

  Reparerande och stärkande

  Ger fin lyster

  Bra vid acne

  Lindrar bränn- och solskador

  Uppstramande effekt