Fri frakt över 499 kr / Snabb leverans / Betala med Klarna

Kokosskål

  • 135 kr

Handgjorda, naturliga kokosskålar från riktiga kokosnötter som räddats ifrån att kasseras som skräp.


I lager.
Dela

Handgjorda kokosskålar från riktiga kokosnötter som är tillbakatagna efter att de kasserats som skräp. Varje kokosnöt är tillskuren, slipad och tvättad innan den smörjs med ekologisk kokosolja. Det finns inga konstgjorda tillvägagångssätt eller tillsatser i processen från kokosnöt till kokosskål.

Kokosskålar är känsliga och kan påverkas negativt vid temperaturer, de ska inte användas i mikrovågsugnen, ugnen eller i kylskåpet. Din kokosskål förvaras bäst på ett svalt och torrt ställe. Använd inte kokosskålen till varma rätter eller för kalla då den lätt kan spricka.

Varje kokosskål är självklart unik, med sin egen form, storlek och små märken. Din skål är en på miljarden, precis som du.Passar bra till: Mysfrukost, sallad, yoghurt m.m.

Tvättråd: Handdiska med ljummet vatten och lite diskmedel, gärna ett skonsamt diskmedel som Almgårdens Disktvål.

Skötselråd:
Kokosskålar är känsliga och kan påverkas negativt vid temperaturer. De ska inte användas i mikrovågsugnen, ugnen eller i kylskåpet. Din kokosskål förvaras bäst på ett svalt och torrt ställe. Använd inte kokosskålen till varma rätter eller för kalla så som glass då den lätt kan spricka.

Smörj din kokosskål med kokosolja eller linfröolja efter att du har använt den 10-20 gånger för lång livslängd. Med rätt omvårdnad så kan du använda din kokosskål i många år.

Mått; 

Varje skål är unik

Genomsnittlig diameter är 12 -14 cm, djup 6-7 cm, volym 500 -700 ml