Fri frakt över 499 kr / Snabb leverans / Betala med Klarna

Om oss | Almgårdens historia
Almgårdens startades i Januari 2020 efter många års längtande och sökande efter hudvårdsprodukter som kunde hjälpa mig med min kliande hårbotten och min aknebenägna hud som lätt blir både extremt torr och extremt fet på samma gång. Många dyra slantar på hudvård, tvål, mediciner och besök hos sjukvården utan vidare resultat fick mig att tröttna.

Som utbildad kostrådgivare specialiserad på hormoner och ett stort intresse för hur kroppen fungerar både på ut- och insida förstod jag att det här området var något jag ville lära mig mer om.

Jag lever också med kronisk smärta, fibromyalgi, och är känslig för både vad jag äter och vad jag använder på huden. Det har tagit lång tid att lära känna min kropp, men jag hoppas kunna ge dig några genvägar med Almgårdens Ekologiska- och noga framtagna produkter.

Efter ca 6 års upptäcktsresande och testande av min egen kropps reaktioner på egentillverkad hudvård kände jag att det var dags att låta andra ta del av de produkter som visat sig fungera för mig.

Min man Marcus hakade snabbt med på tåget och har själv märkt många fördelar med Almgårdens produkter.FRAMTIDEN - Lantligt smultronställe för hela familjen

Drömmen är att starta en gårdsbutik med café och roliga gårdsaktiviteter för hela familjen. Vi vill bli det där stället du ser fram emot att åka till varje sommar. Plocka jordgubbar och njuta av Almgårdens riktig goda hemgjorda glass följt av gårdsyatzy, trädgårdsbowling, hinderbanor - eller varför inte lite dart?

Innan du går hem kanske du köper med dig Almgårdens granola, granskottssirap eller hembakta fröknäcke ?

På vintern får du åka häst och vagn, gå på julmarknad och njuta av Almgårdens glögg. Grilla korv och njuta av det lantliga lugnet. Förutom att ge er en ny tradition, rolig familjetid och en lantlig upplevelse är resultat, hållbarhet & miljö viktigt för oss.

Vi vill att du ska få hjälp med kliande hårbotten, psoriasis, eksem, torr hud, akne och liknande bekymmer samtidigt som du bidrar till en bättre miljö för dig och dina barn. Vi tänker på alla led och vill ta hand om miljön. Det gör vi genom att i stor utsträckning välja förpackningsfritt eller förpackningar med så lite naturresurser som möjligt.

Våra produkter är tillverkade för att inte innehålla onödigt vatten, ta så lite plats som möjligt för att minska på både frakter och emballage samtidigt som de räcker länge. (Genom att beställa Almgårdens tvålar spar du in på 15 lastbilar ? ) Vi handlar in råvaror ifrån Svenska företag som också tänker på miljön genom att minska på frakter, paketera i miljövänliga förpackningar, emballage utan onödig plast m.m.


Vi hoppas att du vill följa med på resan och vårda din hud samtidigt som du bidrar till en bättre miljö!


Mer om Almgårdens Miljötänk kan du läsa här >>